KONTAKT

 

TRAJNOSTNI PARK ISTRA

Topolovec 29
6272 Gračišče

KONTAKT

info@parkistra.com

 

KONTAKT ZA PROSTOVOLJCE

prostovoljci@parkistra.com

 

ZEMLJEVID

NAVODILA ZA POT: HRVOJI

Javni prevoz

Vozni red avtobusov od Kopra do Hrvojev oziroma bližnjih vasi: Vozni red

Vozni red lahko preverite tudi neposredno pri družbi za avtobusni promet.

Če želite udobno in poceni potovati do Kopra ali bi želeli ponuditi prevoz še komu drugemu, vas vabimo, da uporabite spletno stran za carpoolling (sopotništvo): https://prevoz.org/ (prijava je možna z obstoječim Google računom).

 

Prihod z avtomobilom

Iz smeri Ljubljana izstopite z AC na izvozu za Črni kal in čez nekaj km na regionalni cesti zapeljete levo v smeri Buzeta (mejni prehod Sočerga). Ko pridete do Gračišča, sto metrov za bencinsko črpalko zavijete desno proti Brezovici pri Gradinu. Po približno kilometru se držite levo proti Brezovici pri Gradinu. Okoli 5 km sledite poteku glavne ceste (ne zavijte za Trebeše, niti za Sočergo). Ko prispete do smerne table z veliko naselji, zavijte desno proti Sirčem in Hrvojem. Vozite še okoli 5 km skozi Sirče in Belvedur do Hrvojev. V Hrvojih zavijete strmo desno v hrib skozi vas in parkirate pri zvoniku.

Iz Ljubljane potrebujete med 1h 15 min in 1 h 30 min.

Iz smeri Kopra se peljete do izvoza Bertoki, peljete do Sv. Antona in naprej proti Gračišču. Na križišču nadaljujete naravnost proti Brezovici pri Gradinu. Okoli 5 km sledite poteku glavne ceste (ne zavijte za Trebeše, niti za Sočergo). Ko prispete do smerne table z veliko naselji, zavijte desno proti Sirčem in Hrvojem. Vozite še okoli 5 km skozi Sirče in Belvedur do Hrvojev. V Hrvojih zavijete strmo desno v hrib skozi vas in parkirate pri zvoniku.

Od Kopra traja vožnja okoli 30 minut.